Какво е това?!


Първо това е продукт на Google.

Това само по себе си говори, че е нещо значимо и скоро няма да можем без него, както практиката и историята показват. 

Второ – Street View?

Най – вероятно всички сме ползвали Street View, когато сме търсили нещо на картата. Това е една виртуална разходка из улиците на държавата ни, града ни, квартала ни. Тя ни дава възможност стъпка по стъпка да разгледаме центъра на града или просто да се запознаем с обстановката и да се ориентираме лесно за място на което ще ходим.Най-вероятно всички сме ползвали Street View услугата на Google

Това е пример от Street View на един от основните булеварди във Варна. Пробвайте да разцъкате стрелките и да се разходите напред – назад, завъртете се настрани, погледнете нагоре и надолу и ще се почувствате все едно сте там. Не се разсейвайте, защо колата отпред е много близо :). 

Трето – какво означава да заснемем обекта Ви?

Сега си представете същото нещо, но във Вашия хотел, ресторант, бар, сладкарница, център за красoта, спа център, магазин, шоурум, сервиз, офис или каквото се сетите. Вашите гости ще могат да се разходят предварително и да си харесат маса или стая. Хора, които не са Ви посещавали ще могат да видят колко е хубаво при Вас. Хора, които вече са Ви посещавали, ще могат да покажат на приятелите си и по този начин да Ви пратят нови клиенти.

Ето и пример на виртуална разходка при наш клиент. Спа Център Реджина Мария. Разходете се из различните кабини за масаж, козметични процедури и други чудеса, които прави страхотния екип на спа центъра.

Сега малко суха теория.

Виртуалната разходка се състои от „стъпки“, които всъщност са Вашите стъпки в търговския обект докато се разхождате. (Това е с цел виртуалната разходка да е максимално реалистична, а и да покрием изискванията на Google).Идеята е човек, виртуално, да може да стигне до всяка точка, до която може да стигне и реално. Всяка една стъпка представлява 360 градусова „сфера“, заснета със специализирана фотографска техника. „Сфера“ означава, че ще можете да се завъртите наляво, надясно, да погледнете нагоре и надолу, а също да се завъртите на обратно и да тръгнете в обратната посока. Точно както бихте могли да направите в действителност.